Alles over Alpha.

Alpha Industrial BV werd in 1995 opgericht met als doel de verkoop van railkokers. In de eerste jaren van zijn bestaan verkocht Alpha onder de naam Alpha Railkoker voornamelijk railkokers met kleinere vermogens voor winkels en werkplaatsverlichting. Al snel werden de vermogens groter en zo ook de projecten. In de afgelopen 20 jaar zijn er enkele duizenden projecten gerealiseerd in alle sectoren en heeft Alpha zich een naam verworven welke gelijkstaat aan kwaliteit. In 2013 is Alpha Industrial BV overgenomen door Alpha Industrial Holding BV.

Alpha Railkoker is opgericht in 1995. wij geven advies, ontwerpen, leveren en installeren railkokersystemen (busbar) in de Benelux. Wij hebben onze kennis en ervaring al veel kunnen toepassen in de meest uiteenlopende projecten. Onze railkoker producten zijn onder andere vaak toegepast voor de elektrische energie distributie in:

  • ziekenhuizen
  • universiteiten & colleges
  • treinstations
  • wolkenkrabbers
  • datacenters
  • waterzuiveringen
  • overheidsgebouwen
  • fabrieken

Onze missie is de meest betrouwbare partner voor onze klanten te zijn door het consequent verbeteren van de kwaliteit van onze producten en diensten.

Deze missie hangt nauw samen met onze visie. Wij hebben de visie om waarde voor de klant toe te voegen door middel van innovatie, vooruitziendheid, integriteit en prestatie, en om diensten te leveren met karakter.

KWALITEIT

Onze zeer hoogwaardige railkokersystemen worden volgens een kwaliteitssysteem geproduceerd. Dit syteem stelt ons mede in staat om onze toonaangevende producten te produceren.

Door ons kwaliteitssysteem kunnen we bijvoorbeeld jaren later nog de leverancier achterhalen van het aluminium dat gebruikt is voor de fabricage van de geleiders in een reeds geleverde en gebruikte railkoker.

Wij stellen ons graag voor

Ons team.

Historie
Ruim 20 jaar geleden werd Alpha Industrial B.V. opgericht met als doel de verkoop van railkokers.

Partner.

Alpha Railkoker heeft sinds 2016 een distributiepartner in Noordoost Nederland: ReSoTech Busbar-systems.

Resotech Busbar-systems heeft de kennis en kunde in huis om uw energie distributieprobleem op te lossen met onze railkokersystemen.

Voor de uitvoering van projecten maakt Resotech gebruik van de uitgebreide kennis en ervaring van Alpha Railkoker. Als u op onderstaand logo klikt, komt u vanzelf op de website van Resotech.

Internationale betrouwbaarheid

Certificaten.

Duurzaam ondernemen

DUURZAAMHEID EN MVO.

We geloven dat duurzaam ondernemen niet alleen ons beter maakt, maar ook voor onze klanten meerwaarde oplevert . Daarom blijven wij altijd zoeken naar innovaties en oplossingen die de maatschappij en de wereld om ons heen beter en gezonder kan maken.

Duurzaamheid

Alpha streeft een duurzame samenleving na. Wij maken bij onze beslissingen de afweging welke waarde het toevoegd aan de maatschappij en voor onze mensen

Breaam / CTC / Carbon FP

Al onze handelingen zijn er op gericht om het millieu niet te belasten. De meeste van onze producten (+95%) bestaan uit volledig recylcebare materialen. Wij streven er naar om het volledige CTC traject te monitoren.

Intentieverklaring MVO

Wij streven bij alle bedrijfsbeslissingen naar de continuïteit van ons bedrijf en willen daarnaast de kansen benutten voor een beter milieu en groter welzijn van onze medewerkers en de maatschappij.

Samen werken aan een betere maatschappij

Goede doelen.

Alpha sponsort hockeyteam Leonidas dames 2

Alpha Railkoker heeft bijgedragen aan de sponsoring van het jaarlijkse teamweekend van hockeyteam Leonidas dames 2 (reserve overgangsklasse). De dames...
Read More

Stichting ‘Leven met kanker’

Onlangs heeft Alpha Railkoker een bijdrage gedoneerd aan de stichting “Leven met kanker’. Leven met Kanker Wat eens begon op een zolderkam...
Read More

Alpha verzorgt transport roeivereniging Barendrecht

Alpha Railkoker heeft het transport verzorgd voor de roeivereniging te Barendrecht.   Volgens Leendert is het verzorgen van het transport t.b.v. ...
Read More

Alpha Railkoker steunt hardloopclub

ACHTHUIZEN – In Achthuizen is een hardloopclub ontstaan. Er werd al gelijk geroepen we noemen het HIOS, dat staat voor ‘Hardlopen is ons s...
Read More

Sponsoring

Dit elftal wordt gesponsord door Alpha! Moerse boys 3...
Read More
Alles goed geregeld

Leveringsvoorwaarden.

Goed zaken doen met Alpha Industrial B.V. begint met het doornemen van onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. Alpha Industrial B.V. hanteert algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden, gedeponeerd bij Kamer van Koophandel te Rotterdam.

Algemene voorwaarden

Technische voorwaarden

Wie willen wij zijn.

De eerste keus engineering, installatie en levering partner zijn voor de railkoker markt.

QHSE

Wij werken veilig of we werken niet. Wij hanteren de hoogste standaards voor gezondheid en veiligheid.

Klanten

Wij begrijpen de behoeften van onze klanten. Wij willen een partner zijn en investeren in de relatie met onze klanten. Wij denken mee, zijn kritisch, dagen uit en dragen innovatieve oplossingen aan.

Maatschappij

Wij beschermen het milieu door het gebruik van duurzame oplossingen. Wij doen ons werk eerlijk en met integriteit.

Diensten

Wij combineren denken en doen, levering railkokers engineering en uitvoering.

Markten

Wij hebben aantoonbare ervaring in, en kennis van de volgende markten: Gebouwen, Petro Chemie, Ziekenhuizen, Tunnels, Water/Energie/Milieu.

Personeel

Wij inspireren, ontwikkelen en belonen onze medewerkers om een buitengewone prestatie zeker te stellen. Wij bieden onze medewerkers mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen en te groeien.

Aandeelhouders

Wij zorgen voor duurzame groei en voorspelbare EBITA in de door ons gekozen markten. Wij voldoen aan de vereiste rendementen.

Partners

Wij bouwen aan positieve relaties met partners. We streven naar gezamenlijk succes – een gezamenlijke commitment voor excellence. Wij gebruiken ten volle de unieke capaciteiten van onze partners. Wij streven naar lange termijn relaties en gaan op een eerlijke en redelijke manier om met al onze partners