Sinds zijn oprichting levert Alpha naast producten ook diensten.

Diensten.

Zoals wij het in onze visie zeggen; diensten met karakter. Wij installeren de producten die we verkopen, en soms ook producten die wij niet verkocht hebben maar waar de klant ons als railkokerspecialist inhuurt. Wij meten en maken rapportages van bestaande installaties van alle bestaande merken railkokers. Dit alles met eigen apparatuur en onder eigen supervisie.

Projectmanagement

Alpha heeft in het verleden vaak projectteams geleverd voor projecten bestaande uit een projectmanager, supervisors, werkvoorbereiders, engineers en inbedrijfstellers. Vraag ons gerust naar referenties.

Engineering

Alpha is in staat om al uw installaties te ontwerpen en tekenen. Alle Alpha producten zijn beschikbaar in Revit en kunnen worden gebruikt in uw BIM model.

Calamiteiten

Ons personeel is getraind en inzetbaar voor calamiteiten op bestaande installaties. Ook kunnen wij rapportages maken van bestaande installaties die door uitbreidingen tegen hun maximale capaciteit aan zitten. Uw weet dan wat de huidige uitbreidingscapaciteit is.

Montage

Alpha is in staat om met eigen teams al het montagewerk uit te voeren binnen de scope van zijn producten. Al ons personeel beschikt over VCA certificaten net zoals Alpha zelf gecertificeerd is.

Metingen

Alpha beschikt over eigen meetapparatuur zoals meggers, micro-ohm meters en hitte camera’s. Dit stelt ons in staat om bij oplevering 100% garantie te bieden op de geleverde installaties.

Onderhoud

Alpha biedt onderhoudscontracten aan voor alle railkokersytemen. Voor een vast tarief per jaar komen wij uw installatie controleren volgens de geldende NEN normeringen waarna u een rapportage ontvangt.